Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

ΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΑΓΩΝΑ


Αγαπητοί  συνάδελφοι – συναδέλφισσες,
  
Ευχαριστούμε όλους, όσοι  στήριξαν το Ενιαίο Ψηφοδέλτιο Αγώνα αλλά και όλους, όσοι συνέβαλαν στη διεξαγωγή των εκλογών. Ευχαριστούμε επίσης όλους τους συναδέλφους για την συμμετοχή τους, ανεξάρτητα από το συνδυασμό που επέλεξαν.

Τονίζουμε και πάλι ότι η επόμενη μέρα,  όπως λέγαμε και πριν τις εκλογές θα πρέπει -  και σίγουρα θα μας βρει - όλους ενωμένους απέναντι στα κοινά προβλήματα. Ως πλειοψηφών συνδυασμός αναλαμβάνουμε το μερίδιο ευθύνης που μας αναλογεί, αλλά έχουμε επίγνωση ότι η αντιμετώπιση των προβλημάτων, απαιτεί κοινή δράση όλων μας. Οι νίκες κερδίζονται με κοινούς ενωτικούς αγώνες και κινητοποιήσεις,  όπως έχει αποδείξει η ζωή μέχρι σήμερα.
  




ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ



Αγαπητοί συνάδελφοι, συναδέλφισσες

Οι αρχαιρεσίες της 25/5/2012 ανέδειξαν τέσσερεις εκπροσώπους της  Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση στο Δ.Σ. του ΣΥΛΛΕΓΟ:

1.     Τζένη Πετανίδου
2.     Θεοδώρα Πιτσώλη
3.     Άγγελος Ζορζοβίλη
4.     Αικατερίνη Νίκου

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που συμμετείχατε  στη διαδικασία, στο διάλογο και στη διενέργεια των εκλογών, ιδιαίτερα αυτούς που μας τίμησαν με την ψήφο τους. Παράλληλα αισθανόμαστε την ανάγκη να επισημάνουμε ότι ήταν αισθητή η απουσία των περίπου 140 συναδέλφων οι οποίοι δεν συμμετείχαν στις διαδικασίες και να υποσχεθούμε ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν ώστε στις επόμενες αρχαιρεσίες να διευκολυνθεί η καθολική συμμετοχή. 
Από την πλευρά μας δηλώνουμε ότι προσερχόμαστε με διάθεση συνεργασίας,  ενίσχυσης της συλλογικής δράσης και όπως δηλώνει ο τίτλος μας με διάθεση κυρίως ενωτική.

Καλούμε όλους/όλες τους συναδέλφους να συσπειρωθούν και να στηρίξουν με την ενεργό συμμετοχή τους το Σύλλογο. Οι δύσκολοι αυτοί καιροί απαιτούν συμμετοχή, δράση και συλλογικότητα και υποσχόμαστε να  τα διασφαλίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις.

ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ
ΝΕΑ ΑΡΧΗ





ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Η Αγωνιστική Συνεργασία (Α.Σ.) ευχαριστεί όλους όσοι ψήφισαν και τη στήριξαν στις εκλογές. Τα μέλη του ΣΥΛΛΕΓΟ εκφράστηκαν με την ψήφο τους αναδεικνύοντας το νέο ΔΣ.

Η Α.Σ. σε εναρμόνιση με την βούληση των μελών και το εκλογικό αποτέλεσμα θα προτείνει στην πρώτη συνεδρίαση του νέου ΔΣ η νέα σύσταση του Προεδρείου να είναι αναλογική και αντιπροσωπευτική.

Θα θέλαμε να ευχηθούμε και να αγωνιστούμε ώστε ο νεοϊδρυθείς μας σύλλογος, τόσο η εκλεγμένη διοίκηση όσο και τα μέλη, να εργαστούν και να παλέψουν αγαστά για την προάσπιση και διεκδίκηση των  εργασιακών μας δικαιωμάτων αλλά και για την κάλυψη των σύγχρονων διευρυμένων αναγκών μας.

Βρισκόμαστε σε πόλεμο, σε κρίση του συστήματος που βαθαίνει. ΜΟΝΟ ΤΑΞΙΚΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ μπορούμε να τον κερδίσουμε.

Καλή δύναμη σε όλους μας !!!

Κοτζαμπασάκης Θανάσης
Κασσιώτη Τάνια
Νησιώτη Εύα
Σουλιώτη Νικολέτα
Μαντέλλου Ντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ