Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

ΕΚΛΟΓΙΚΟΙ ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Συναδέλφισσα/συνάδελφε,
Στις επικείμενες εκλογές του συλλόγου μας, θα ψηφίσουμε για τους εκπρόσωπους μας στην Κεντρική Διοίκηση (3 λευκά ψηφοδέλτια), στο Εργατικό Κέντρο (2 ροζ ψηφοδέλτια), στο Τοπικό Παράρτημα (2 πράσινα ψηφοδέλτια) και θα εκλέξουμε και την Ελεγκτική Επιτροπή (1 πορτοκαλί ψηφοδέλτιο).
Αφού επιλέξεις τον συνδυασμό που θα ψηφίσεις, θα πρέπει να βάλεις το ψηφοδέλτιο στο φάκελο με το αντίστοιχο χρώμα και στη συνέχεια με την βοήθεια των μελών της Εφορευτικής Επιτροπής να ρίξεις τον κάθε φάκελο στην αντίστοιχη κάλπη.
Αριθμός σταυρών
1.     Για την κεντρική διοίκηση μπορούμε να επιλέξουμε έως πέντε (5) υποψήφιους, βάζοντας σταυρό προτίμησης είτε δεξιά είτε αριστερά των ονοματεπωνύμων των υποψηφίων με στυλό χρώματος μαύρου ή μπλε.
2.     Για το Εργατικό Κέντρο, το Παράρτημα και την Ελεγκτική Επιτροπή μπορούμε να επιλέξουμε έως δύο (2) υποψήφιους, βάζοντας σταυρό προτίμησης είτε δεξιά είτε αριστερά των ονοματεπωνύμων των υποψηφίων με στυλό χρώματος μαύρου ή μπλε.
Αν στα ψηφοδέλτιο δεν βάλεις σταυρό σε κάποιον υποψήφιο ή βάλεις σταυρούς σε περισσότερους υποψήφιους, το ψηφοδέλτιο προσμετράται υπέρ του συνδυασμού, χωρίς να λαμβάνονται υπόψη οι σταυροί για τους υποψήφιους. 
Που ψηφίζουμε
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συναδέλφων αναφέρουμε που θα ψηφίσουμε κατά περιοχή. Οι αναλυτικοί εκλογικοί κατάλογοι για κάθε περιοχή θα αναρτηθούν στο blog του συλλόγου. Ενδεικτικά αναφέρουμε ποιες περιοχές θα ψηφίσουν σε κάθε κάλπη.
Καβάλα: Εβρος (Αλεξανδρούπολη), Ροδόπη (Κομοτηνή), Ξάνθη, Δράμα, και Καβάλα.
Θεσσαλονίκη: Σέρρες, Κιλκίς, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική (Μουδανιά, Αγ. Μάμας), Πέλλα (Σκύδρα, Γιαννιτσά), Πιερία, Ημαθία (Μακροχωρι και Νάουσα), Γρεβενά.
Ιωάννινα: Ιωάννινα και Καστοριά
Ρέθυμνο: Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Χανιά, Λασίθι
Λάρισα: Λάρισα, Μαγνησία (Αλμυρός, Βόλος), Καρδίτσα, Τρίκαλα (Καλαμπάκα), Φθιώτιδα (Βαρδάτες), Ευρυτανία (Καρπενήσι)
Αθήνα: Αττική, Μεσσηνία (Καλαμάτα, Κυπαρισσία), Ηλεία (Πύργος, Κόροιβος),  Αχαΐα, Αιτωλοακαρνανία (Μεσολόγγι, Αγρίνιο), Βοιωτία και Εύβοια (Νέα Αρτάκη), Μυτιλήνη.
Οσες/οσοι δεν έχουν γραφτεί στο σύλλογο μπορούν να ψηφίσουν στο εκλογικό τμήμα που ανήκει η υπηρεσία τους.
Αν κάποιος συνάδελφος επιθυμεί να ψηφίσει σε άλλη περιοχή από την οποία είναι εγγεγραμμένος, τότε η τοπική εφορευτική επιτροπή θα πρέπει να επικοινωνήσει με την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή, προκειμένου να αποφευχθούν διπλοψηφίες. Στην περίπτωση αυτή ο συνάδελφος θα ψηφίσει μόνο για την κεντρική διοίκηση του Οργανισμού.
Για οποιασδήποτε απορίες οι συνάδελφοι θα πρέπει να απευθύνονται στις τοπικές εφορευτικές επιτροπές.    
ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να ψηφίσουμε πρέπει να έχουμε μαζί μας την αστυνομική ταυτότητα ή άλλο επίσημο δημόσιο έγγραφο και το ασφαλιστικό μας βιβλιάριο, προκειμένου να αποφευχθούν οι διπλοψηφίες.
Οι διευθύνσεις των εκλογικών τμημάτων είναι:
1.     Αθήνα: Ινστιτούτο Μεσογειακών Δασικών Οικοσυστημάτων στα Ιλίσια
2.     Θεσσαλονίκη:  Χημείο του ΕΘΙΑΓΕ στη Θέρμη,
3.     Λάρισα: Ινστιτούτο Χαρτογράφησης και Ταξινόμησης Εδαφών Λάρισας
4.     Καβάλα: Ινστιτούτο Αλιευτικών Ερευνών, τηλ. 2594022691,2,3
5.     Ρέθυμνο
Ανωγείων 7
ΤΚ 74100, Μυσσίρια Ρεθύμνου
Τηλ. 28310 26223, Fax: 28310 50338
6.      Ιωάννινα:
Ινστιτούτο Γάλακτος Εθνικής Αντιστάσεως 3 – 45221 ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ