Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

 Το εντυπωσιακό ποσοστό 70% με το οποίο τίμησαν οι συνάδελφοι το συνδυασμό μας για τις εκλογές του υπηρεσιακού συμβουλίου σημαίνει για όλους εμάς που συμμετείχαμε σε αυτό, πάνω απ' όλα ευθύνη για να παλεύουμε και να παραμένουμε συνεπείς στις αρχές και τους συλλογικούς στόχους που βάζουμε και οι οποίοι όπως αποδεικνύεται βρίσκουν απήχηση και στηρίζονται μαζικά από τους εργαζόμενους. Για τη στήριξη αυτή οφείλουμε να ευχαριστήσουμε, αλλά και να τονίσουμε ότι το σημαντικότερο απ' όλα είναι να μην περιορίζεται μόνο στη ψήφο, αλλά όταν και όποτε απαιτείται, να συνοδεύεται από έμπρακτη συμμετοχή στις συλλογικές δράσεις που αποφασίζουμε όταν χρειάζεται να παλέψουμε για τις αξίες και τα δίκαιά μας. 


Το Yπηρεσιακό Συμβούλιο στον Οργανισμό μας είναι ένας γραφειοκρατικός θεσμός, ιδιαίτερα απαξιωμένος. Παρόλα αυτά είναι ένα βήμα από το οποίο μπορούν να αναδείξουν οι εργαζόμενοι με πολλές αφορμές τα γενικότερα υπηρεσιακά προβλήματα και αβελτηρίες που τους απασχολούν. Καλούμε όλους τους συναδέλφους να παρακολουθούν και να συμμετέχουν στο συλλογικό αγώνα που πρέπει να δίνουμε διαρκώς για να καλυτερεύουμε ως εργαζόμενοι τη θέση μας, τη δουλειά μας, αλλά και την αξία του Οργανισμού στον οποίο υπηρετούμε. 

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα βρούμε ανταπόκριση - και ως συνδυασμός θα ενεργούμε σταθερά προς το σκοπό αυτό - ώστε τα δύο αιρετά μέλη στο ΥΣ που εκπροσωπούν τους εργαζόμενους να συνεργάζονται και να βρίσκονται - όπως είναι το εύλογο και αναμενόμενο- σε συνεννόηση, προκειμένου να αποκρούουν τυχόν αδικίες και να υπηρετούν  ως αρραγές μέτωπο, πιο αποτελεσματικά το συμφέρον των εργαζόμενων, σεβόμενοι τις αρχές της αξιοκρατίας, της δικαιοσύνης, της ισότητας και ισονομίας.

Τέλος, με την ευκαιρία, είναι σημαντικό να αναφερθούμε στη διεκδίκηση του Συλλόγου μας την περίοδο αυτή, που αφορά μεταξύ άλλων εξίσου σοβαρών διεκδικήσεων (όπως άδειες, επίδομα βρεφονηπιακού σταθμού κλπ) στην καταβολή έως τα Χριστούγεννα της μη μισθολογικής παροχής των 250 ευρώ σε όλους τους εργαζόμενους στον Οργανισμό, την οποία στηρίζουμε και ελπίζουμε πως θα βρούμε το Υπηρεσιακό Συμβούλιο σύμμαχο σε αυτό.

Ο Συνδυασμός 
ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΙΣΟΤΗΤΑ, ΙΣΟΝΟΜΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ