Τετάρτη 3 Απριλίου 2024

75 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑΤΟ - ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ

ΟΛΟΙ

στην συγκέντρωση της ΠΕΜΠΤΗΣ 4 ΑΠΡΙΛΗ, 6.30 μμ,

στο Πάρκο Ελευθερίας (Μέγαρο Μουσικής) και

στην Πορεία στις πρεσβείες ΗΠΑ και Ισραήλ!

ΕΞΩ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΝΑΤΟ

 

Στις 4 Απρίλη κλείνουν 75 χρόνια από την ίδρυσή του ΝΑΤΟ. Η  θηριώδης μηχανή του ιμπεριαλισμού είναι υπεύθυνη εδώ και δεκαετίες για πολέμους σε όλο τον πλανήτη.

 

Από το Ιράκ, τη Σερβία, την Ουκρανία, μέχρι την Παλαιστίνη σήμερα, το ΝΑΤΟ σπέρνει τον πόνο και τον όλεθρο, για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των ΗΠΑ, ανατρέπει κυβερνήσεις, αδιαφορώντας τυχοδιωκτικά ακόμη και για τον πυρηνικό όλεθρο.

 

Στηρίζει εδώ και 5 μήνες το σχέδιο της σφαγής του μαρτυρικού Παλαιστινιακού λαού από το ισραηλινό κράτος-δολοφόνο και κτυπάει την ηρωική αντίσταση των λαών σε Παλαιστίνη και Υεμένη.

 

Η ελληνική κυβέρνηση, ως εξάρτημα αυτής της δολοφονικής πολεμικής μηχανής του ΝΑΤΟ, υπηρετεί τη φονική συμμαχία κατά των λαών, υπό την ηγεμονία των ΗΠΑ και της ΕΕ, με στρατό, πολεμικά πλοία και κάθε είδους όπλα. Καταπατά ακόμη και τις διεθνείς συνθήκες για να στέλνει και απαγορευμένα όπλα όπως αυτά του λευκού φωσφόρου στην Ουκρανία.

Ο αγώνας ενάντια στο ΝΑΤΟ, είναι αγώνας ενάντια σε μια ιμπεριαλιστική συμμορία που δολοφονεί λαούς. Είναι ο αγώνας στον οποίο πρέπει να πάρουμε όλοι μέρος, αν θέλουμε ειρήνη στον κόσμο και αυτοδιάθεση των λαών.

Είναι αγώνας για να σταματήσουμε τα εγκλήματα γενοκτονίας και εθνοκάθαρσης κατά του Παλαιστινιακού λαού από το Ισραήλ.

Καλούμε σε μαζική συμμετοχή στη

Συγκέντρωση της ΠΕΜΠΤΗΣ 4 ΑΠΡΙΛΗ, 6.30 μμ,

στο Πάρκο Ελευθερίας (Μέγαρο Μουσικής) και

στην Πορεία στις πρεσβείες ΗΠΑ και Ισραήλ!

ΕΞΩ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΝΑΤΟ

Διαδηλώνουμε για να σταματήσει η σφαγή του μαρτυρικού Παλαιστινιακού λαού – Για Λευτεριά στην Παλαιστίνη – Για τη νίκη της Παλαιστινιακής Αντίστασης

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

 

Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό Εργατικών Σωματείων

και Συλλογικοτήτων

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ