Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024

            ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΗΠΑ – ΙΣΡΑΗΛ

ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, 12μμ – ΠΑΡΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ



Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό Εργατικών Σωματείων και Συλλογικοτήτων

ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΗΠΑ – ΙΣΡΑΗΛ

ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, 12μμ – ΠΑΡΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

-          Να σπάσει ο στρατηγικός άξονας Ελλάδας – Ισραήλ – Αιγύπτου – Κύπρου

-          Να αποσυρθεί η ελληνική φρεγάτα από την δύναμη του ναυτικού των ΗΠΑ που επιτηρεί / πολιορκεί τη Γάζα και τον Λίβανο. Όχι στην αποστολή φρεγάτας στην Ερυθρά Θάλασσα.

-           Όχι στη χρησιμοποίηση του ελληνικού εναέριου χώρου για τον εφοδιασμό του Ισραήλ.

-          Νίκη στην Παλαιστινιακή Αντίσταση που αντέχει εδώ και 100 ημέρες

το σφυροκόπημα της ισραηλινής πολεμικής μηχανής

Κατάπαυση του πυρός στη Γάζα – Να σταματήσει η γενοκτονία του παλαιστινιακού λαού

 

Η δολοφονική ισραηλινή στρατιωτική μηχανή συνεχίζει, επεκτείνει και κλιμακώνει τους ανελέητους βομβαρδισμούς σε όλη την Παλαιστινιακή Γάζα έχοντας σε αυτό το πρωτοφανές έγκλημα την στήριξη του ιμπεριαλιστικού μπλοκ ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ.  Εκατό ημέρες ανελέητου σφυροκοπήματος αμάχων -  Πάνω από 23.000 νεκροί – Πάνω από 60.000 τραυματίες – Άγνωστος αριθμός θυμάτων κάτω από τα ερείπια. Και όμως, οι μαχητές της παλαιστινιακής ελευθερίας στέκονται ακόμα όρθιοι, ενώ η πολεμική μηχανή του ισραηλινού κράτους-δολοφόνου φαίνεται να μην εξασφαλίζει τους στόχους που έχει θέσει η ακροδεξιά ηγεσία του.

Από την άλλη, στη Δύση και σε όλο τον πλανήτη, οι λαοί ξεσηκώνονται, βγαίνουν στους δρόμους, απαιτούν την άμεση κατάπαυση του πυρός, εκφράζουν την συμπαράστασή τους στους Παλαιστινίους, αντίθετα προς τις κυβερνήσεις τους. Οι ΗΠΑ βάζουν βέτο στον ΟΗΕ για να αποτρέψουν την  εκεχειρία, ενώ υπερασπίζονται το κράτος-δολοφόνο ενώπιον του Δικαστηρίου της Χάγης, παρά τα ατράνταχτα, στοιχεία από την κυβέρνηση της Νότιας Αφρικής που αποδεικνύουν ότι πρόκειται για επιχείρηση εθνοκάθαρσης, γενοκτονίας και εκδίωξης του παλαιστινιακού λαού από την πατρογονική του κοιτίδα.

Όσο για τη "δημοκρατική" Ευρωπαϊκή Ένωση, ακολουθεί τον άξονα ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, Ισραήλ, στηρίζοντας το σχέδιο γενοκτονίας, και τις καθημερινές μαζικές δολοφονίες από τον κατοχικό ισραηλινό στρατό!

Σε αυτό το αιματοκύλισμα, η ελληνική κυβέρνηση, αδιάφορη προς το λαϊκό αίσθημα, συντάσσεται με το ισραηλινό δολοφονικό κράτος και τους ιμπεριαλιστικούς συμμάχους του. Στις συνθήκες αυτές το ελληνικό κίνημα αλληλεγγύης στην πάλη του παλαιστινιακού λαού για ελευθερία, δίνει τη δική του μάχη, ώστε να πλήξει και να αποδυναμώσει το φιλοσιωνιστικό μέτωπο της χώρας και τις πολιτικές δυνάμεις που το συγκροτούν, με πρώτη απ’ όλες, την κυβέρνηση της ΝΔ. Απαιτεί τη διακοπή της συμπόρευσης και της στρατιωτικής συμμαχίας, όπως επίσης τις διευκολύνσεις στην αντιπαλαιστινιακή, γενοκτονική πολιτική του Ισραήλ. Η "Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό Εργατικών Σωματείων και Συλλογικοτήτων" αγωνίζεται με όλες τις δυνάμεις της να συμβάλλει σε αυτή τη μάχη και να γίνει μέρος του διεθνούς κινήματος συμπαράστασης προς τον παλαιστινιακό λαό, που εκφράζεται με μαζικά συλλαλητήρια σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης.

Πρέπει να σπάσει η μεθοδευμένη σιωπή των συστημικών ΜΜΕ για την γενοκτονία του παλαιστινιακού λαού, που συντονίζεται από αστικούς υπερεθνικούς θεσμούς, κυβερνήσεις, συστημικά ΜΜΕ, αλλά και τα πανίσχυρα πολυεθνικά λόμπι.

 

Όλες – Όλοι στη συγκέντρωση και πορεία στις πρεσβείες ΗΠΑ, Ισραήλ,

Πάρκο Ελευθερίας  Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024, ώρα 12:00 το μεσημέρι.

 

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ