Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΣ - ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 07.12.2012 - ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ 14.12.2012

Το ΔΣ του Συλλόγου, αποφάσισε, ικανοποιώντας το αίτημα και πολλών μελών που διατυπώθηκε ήδη από την ημέρα λήξης της τελευταίας απεργιακής κινητοποίησης,  τη διοργάνωση δύο συγκεντρώσεων των μελών του Συλλόγου, έως τις 14 Δεκεμβρίου 2012 ως εξής:
 
1. Συγκέντρωση μελών του Συλλόγου στην Αθήνα, την Παρασκευή 07.12.2012, ώρα 13:00, στην αίθουσα των Ιλισίων
 
2. Γενική Συνέλευση στη Λάρισα, την Παρασκευή 14.12.2012 (ώρα και τόπος θα ανακοινωθούν σύντομα)
 
Η συγκέντρωση της Αθήνας έχει σκοπό να συζητηθούν με τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή τα θέματα που απασχολούν αυτή τη στιγμή το Σύλλογο, ώστε να γίνει ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων και να προετοιμαστεί κατ' αυτόν τον τρόπο όσο γίνεται καλύτερα, η Γενική Συνέλευση της Λάρισας. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εκληφθεί από τα μέλη της Αθήνας, ότι η συμμετοχή τους στη συγκέντρωση της 07.12.2012, υποκαθιστά την υποχρέωσή τους να συμμετέχουν στη Γενική Συνέλευση της Λάρισας, η οποία θα διεξαχθεί με τους τύπους του καταστατικού και θα είναι αποφασιστική.
 
Με αφορμή τη διοργάνωση των δύο αυτών συγκεντρώσεων, πρέπει να γίνει κατανοητό από τους συναδέλφους ότι εξαιτίας των επιτακτικών συνθηκών που επικρατούν, πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι οι συλλογικές συζητήσεις και οι συνελεύσεις των μελών θα είναι πυκνές και τακτικές και θα πρέπει όλοι να συμμετέχουμε με συνέπεια και συστηματικό τρόπο, αλλά και με δέσμευση του προσωπικού μας χρόνου. Είναι συλλογικό μας καθήκον, αποτελεί έμπρακτη ανάληψη της προσωπικής ευθύνης που μας αναλογεί και σπάσιμο της παθολογικής λογικής της "ανάθεσης", που αποτελεί πηγή των πολιτικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών αδιέξοδων που ζούμε όλοι σήμερα.
 
Η ατζέντα των συνελεύσεων-συγκεντρώσεων του Δεκεμβρίου είναι η εξής:
 
1. Ενημέρωση επί των γενικών εξελίξεων, αλλά και των ειδικότερων για το ΥΠΑΑΤ και τον Οργανισμό
2. Ενημέρωση για το μισθολόγιο - αναγνώριση προϋπηρεσίας
3. Ανταλλαγή απόψεων και εξαγωγή συμπερασμάτων για τα προηγούμενα θέματα
4. Λήψη αποφάσεων στη Γενική Συνέλευση της 14.12.2012
 
ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ:
 
1. Για τη μετακίνηση στη Λάρισα (με λεωφορείο για Αθήνα, Θεσσαλονίκη) και επειδή το ταμείο του Συλλόγου δεν διαθέτει απόθεμα, θα χρειαστεί και παρακαλούμε τα μέλη (και όχι μόνο τους μετακινούμενους) γι αυτό, να εισφέρουν από 5 ευρώ. Η λογική είναι ότι ακόμα και αν κάποιος δεν προτίθεται να μετακινηθεί ο ίδιος, πρέπει να διευκολύνει τα υπόλοιπα μέλη που θα συμμετέχουν στη Γενική Συνέλευση, ώστε να μην επωμιστούν όλο το κόστος. Για τη δήλωση συμμετοχής στη μετακίνηση, αλλά και την καταβολή-είσπραξη της εισφοράς για τα έξοδα μετακίνησης, θα βοηθήσουν οι παρακάτω συνάδελφοι ως εξής:
 
 
Αθήνα:
 
1. Κτήριο Άνδρου 1: Μαργαρίτα Κουτσανέλλου
2. Κτήριο Αχαρνών 29: Ανδρέας Τσούρος
3. Κτήριο Ιλισίων: Τάνια Κασσιώτη
4. Κτήριο Μαρουσιού: Βάσω Καργιώτη
5. Κτήριο Λυκόβρυσης: Μαργαρίτα Κουτσανέλλου
 
Θεσσαλονίκη:
 
1. Ιωάννα Ζτάλιου
2. Άγγελος Ζορζοβίλης 
 
 Το ΔΣ
 
ΥΓ: Το ακριβές πρόγραμμα για τη μετακίνηση στη Λάρισα θα ανακοινωθεί έγκαιρα. Παρακαλούμε αναμεταδώστε το μήνυμα με όλους τους τρόπους στους συναδέλφους.
 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ