Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ 1ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ  Κ.Ε.Ε.

Η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή και  η Προσωρινή Διοίκηση του ΣΥΛΕΕΓΟ- ΔΗΜΗΤΡΑ συναντηθήκαν την Τετάρτη 4-4-2012 και συζήτησαν για να ρυθμίσουν τα θέματα της εκλογικής διαδικασίας, σύμφωνα με τις αποφάσεις της  ΓΣ και του καταστατικού μας.
Με βάση τη συζήτηση τα μέλη της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής κατέληξαν στα εξής:
1.      Η καταληκτική ημερομηνία και ώρα  υποβολής των ψηφοδελτίων με τους υποψηφίους είναι η Παρασκευή 6-4-2012 και ώρα 13:00. Δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές έχουν αλφαβητικά τρεις συνδυασμοί, όπως αυτοί κατατέθηκαν στη ΓΣ της Λάρισας στις 30/3/2012.
Αγωνιστική Συνεργασία
Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση
Ενιαίο Ψηφοδέλτιο Αγώνα
Με ευθύνη ενός εκπρόσωπου των παραπάνω συνδυασμών θα πρέπει να κατατεθούν τα ονόματα των  υποψηφίων στο fax: 210-7784602 (προς Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή, υπ όψιν κας Μητροπούλου) ή στο e-mail: xrismitro@yahoo.gr ή με φυσική παρουσία στο Ινστιτούτο Δασικών Ερευνών στα Ιλίσια. Τα ονόματα των υποψηφίων κάθε συνδυασμού θα αναρτηθούν στο blog του Συλλόγου  μέχρι την Τρίτη 24-4-2012 και όποιος από τους υποψήφιους δεν επιθυμεί να παραμείνει θα βγει από το συνδυασμό.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν μπορεί να δηλωθούν επιπλέον υποψήφιοι, αλλά μόνο να διαγραφούν.
Θα πρέπει να δηλωθούν υποψήφιοι: α. για την Κεντρική Διοίκηση, β. για τα Τοπικά Παραρτήματα Θεσσαλονίκης και Λάρισας,  γ. για το Εργατικό Κέντρο και δ. για την Ελεγκτική Επιτροπή (για την  Ελεγκτική Επιτροπή εκτός από τους υποψηφίους των συνδυασμών έχει δικαίωμα συμμετοχής και ο συνάδελφος κ. Κώστας  Λέλης ως ανεξάρτητος υποψήφιος).
ΠΡΟΣΟΧΗ: είναι δυνατόν ένας υποψήφιος να συμμετέχει ταυτόχρονα και στα 3 ψηφοδέλτια (Κεντρική Διοίκηση, Παράρτημα και Εργατικό Κέντρο) ή σε κάποιο από αυτά.
2.       Εκλογές στα Τοπικά Παραρτήματα της Θεσσαλονίκης και της  Λάρισας θα γίνουν μόνο αν υπάρχουν τουλάχιστον 3 υποψήφιοι είτε από ένα Συνδυασμό, είτε από περισσότερους.

3.      Μέχρι την Παρασκευή 6-4-2012 έχουν δικαίωμα εγγραφής στο σύλλογο όσοι συνάδελφοι δεν είναι μέλη. Μέχρι την Τετάρτη 11-4-12 το σύνολο των μελών του συλλόγου και η θέση που υπηρετούν αυτή τη στιγμή (και όχι η οργανική τους θέση) θα αναρτηθούν στο blog του συλλόγου, προκειμένου να μην υπάρχουν λάθη  και μέχρι την Τετάρτη 18-4-2012 θα πρέπει να έχουν γίνει οι διορθώσεις για να μπορέσει η εφορευτική επιτροπή να ετοιμάσει τις λίστες για την επιστολική ψήφο. 

4.      Δικαίωμα επιστολικής ψήφου έχουν όλα τα μέλη του Συλλόγου, εκτός από αυτά που σήμερα υπηρετούν σε οργανικές μονάδες στους νομούς Αττικής, Θεσσαλονίκης και Λάρισας.

5.      Για την αποφυγή διπλοψηφισάντων θα καταρτιστούν από την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή, τρεις (3) εκλογικοί κατάλογοι:  Ενιαίος (για όλα τα μέλη του Συλλόγου), Θεσσαλονίκης και Λάρισας. Με ευθύνη της  Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής, πριν την έναρξη της εκλογικής διαδικασίας στα παραρτήματα στις 25 Μαΐου θα αποσταλεί η λίστα όσων ψήφισαν με επιστολική ψήφο.

6.      Θα υπάρχουν τρία  (3)  εκλογικά τμήματα ένα στην Αθήνα, ένα στη Θεσσαλονίκη και ένα στη Λάρισα και σε κάθε τμήμα θα στηθούν 4  κάλπες για: Κεντρική Διοίκηση (άσπρο χρώμα), Παράρτημα (γαλαζοπράσινο), Εργατικό Κέντρο (ροζ) και Ελεγκτική Επιτροπή (κίτρινο). Για κάθε περίπτωση θα υπάρχουν ψηφοδέλτια και φάκελοι με το ίδιο χρώμα.   

7.      Αναλυτικές οδηγίες για την επιστολική ψήφο θα δοθούν με νεότερη ανακοίνωση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής.
8.      Αποφασίστηκε να μην γίνει στις 25 Μαΐου η εκλογή του Εκπροσώπου του Συλλόγου μας στο Δ.Σ. του ΕΛΓΟ «ΔΗΜΗΤΡΑ», εξαιτίας της απόσυρσης του Νομοσχεδίου, το οποίο προέβλεπε εκπρόσωπο των εργαζομένων στο Δ.Σ. του ΕΛ.Γ.Ο. - ΔΗΜΗΤΡΑ.


Για την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή
ΑΛΕΚΟΣ ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ
ΑΙΜΙΛΙΑ ΠΑΠΑΔΕΑ
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ
ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ