Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ 4002 - ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΦΕΔΡΕΙΑ-ΑΠΟΛΥΣΗ


Σ Υ Ν Τ Ο Ν Ι Σ Τ Ι Κ Ο
ΕΝΑΝΤΙΑ στη διάλυση κοινωφελών Δημοσίων φορέων,
στις απολύσεις-εφεδρεία και το νέο μισθολόγιο-φτωχολόγιο


των ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ ΠΟΣΠΕΡΤ-Ε.Ι.Ν.–Π.Ο.Θ.Α.–Π.Ο.Μ.Ε.Ε.Α.–Ο.Σ.Ε.Τ.Ε.Ε.
και των ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ  ΟΣΚ–ΙΓΜΕ–ΟΔΔΥ–ΕΟΜΜΕΧ–ΕΛΓΟ- ΗΔΙΚΑ–ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ–ΘΕΜΙΣ-Ο.Κ.Α.Α.–ΕΛΟΤ ΕΓΝΑΤΙΑ–ΜΟΔ-ΑΠΕ ΜΠΕ-ΔΕΠΑΝΟΜ–ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ – κ.ά.
Αθήνα 2/1/2012

 
Την ΤΡΙΤΗ 3 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ώρα 1.30 μμ.
ΣΥΣΚΕΨΗ του ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ στον ΟΣΚ

Την ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ώρα 12:00
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ στον ΟΣΚ





ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Πρωτοχρονιάτικο «δώρο» της τρικομματικής κυβέρνησης Παπαδήμου και της Τρόικας, η απόλυση μέσω της εφεδρείας για δεκάδες εργαζόμενους και τις οικογένειές τους στους συγχωνευόμενους Οργανισμούς ΟΣΚ-ΘΕΜΙΣ-ΔΕΠΑΝΟΜ. Το Δ.Σ. του ΟΣΚ ως φορέας υποδοχής, αποφάσισε στις 29 Δεκεμβρίου λίστα εφεδρείας 70 εργαζομένων «αορίστου χρόνου» υποχρεωτικής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης(ΥΕ-ΔΕ). Μάλιστα φρόντισε να αποστείλει την κατάπτυστη  αυτή απόφαση αμέσως ατομικά σε κάθε εργαζόμενο και να αποσύρει τις κάρτες τους !! Ανάλογη μοίρα επιφυλάσσουν οι κυβερνώντες για 170 εργαζόμενους στο ΙΓΜΕ τις επόμενες μέρες, αλλά και για δεκάδες ακόμα εργαζόμενους άλλων Οργανισμών. Μάλιστα η επιλογή γίνεται πλέον με βάση όσους έχουν την μικρότερη προϋπηρεσία, αρκεί να είναι ΥΕ-ΔΕ !!
Αν δεν τους σταματήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΩΡΑ, ανοίγει ο δρόμος για χιλιάδες απολύσεις- εφεδρεία εργαζομένων το επόμενο διάστημα και όσοι «την γλυτώσουν» προσωρινά, θα αμείβονται με  μισθούς πείνας με το «νέο» μισθολόγιο μέχρι την τρίτη φάση της εφεδρείας, δηλαδή την «επαναξιολόγηση»  και την κατάργηση δεκάδων υπηρεσιών και χιλιάδων θέσεων εργασίας.
Μπροστά σε αυτή την κατάσταση το Συντονιστικό καλεί ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους να στηρίξουν την 3ήμερη κατάληψη του ΙΓΜΕ και καλεί όλους τους συναδέλφους αύριο Τρίτη από νωρίς το πρωϊ έξω από το ΙΓΜΕ(Ολυμπιακό Χωριό Είσοδος Β).
Το Συντονιστικό θα πραγματοποιήσει :
·        Σύσκεψη την ΤΡΙΤΗ 3 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ στις 1.30 μμ. στον ΟΣΚ
·        Έκτακτη Συνέντευξη Τύπου την ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ώρα 12:00 στον ΟΣΚ(Φαβιέρου 30 πλ. Βάθη – κοντά στο σταθμό Μετρό «Μεταξουργείο»).
                                                                                                                                                                                                                 


ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΙΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ !
ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ – ΕΦΕΔΡΕΙΑ !
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΑΠΕΡΓΟΙ ΤΗΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑΣ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ