Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

ΤΩΡΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ - ΔΕ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ - ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 18.10.2012

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
 
Δεν υπάρχει πλέον κανένας ανάμεσά μας που να μην έχει καταλάβει ότι ως εργαζόμενοι στον ευρύτερο δημόσιο τομέα βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή στο μάτι του κυκλώνα. Οι μηχανισμοί του κοινωνικού αυτοματισμού, τους οποίους χρησιμοποιούν με κυνικό τρόπο η Τρόικα, εσωτερική και εξωτερική, με την υποστήριξη των μμε και των εργοδοτικών συμφερόντων (ντόπιων και ξένων) και την ανοχή επί της ουσίας των συνδικαλιστικών ηγεσιών, έχουν κατασκευάσει το εχθρικό προς εμάς κλίμα, προκειμένου να περάσουν τα πραγματικά τους σχέδια, που δεν είναι η δημοσιονομική προσαρμογή αλλά το γκρέμισμα των τελευταίων προπύργιων της εργασίας με δικαιώματα (συλλογική αυτονομία, ασφάλεια, πρόνοια).
 
Είμαστε εμείς, οι εργαζόμενοι στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, οι πρώτοι στον κατάλογο του τροϊκανικού, κυβερνητικού πογκρόμ και των εκκαθαρίσεων για τους 15.000 που αναζητούν για απολύσεις μέχρι το τέλος του 2012. Τα μέτρα που συζητιούνται αυτή τη στιγμή μας αφορούν άμεσα, από κάθε πλευρά - ως εργαζόμενους, ως πολίτες - και είναι τα πιο σκληρά, από κάθε προηγούμενο. Τώρα είναι η ώρα που πρέπει να δώσουμε τον αγώνα μας.
 
Ο Σύλλογος Εργαζόμενων καλεί τα μέλη του να συμμετέχουν μαζικά στη Γενική Απεργία της  Πέμπτης 18.10.2012 και στις κινητοποιήσεις της ημέρας αυτής.
 
Ο Σύλλογος αξιολογεί τις επόμενες ημέρες ως από τις πιο κρίσιμες για την τύχη των εργαζόμενων στον ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ και θα κλιμακώσει τις αγωνιστικές του κινητοποιήσεις, δίνοντας δείγμα της αποφασιστικότητας με την οποία θα αντιπαρατεθούμε στην εξόντωσή μας . Τα τηλέφωνα στα γραφεία των υπουργείων, των διοικήσεων, των κάθε είδους κέντρων λήψης αποφάσεων έχουν κατέβει και οι επιτελικοί είναι εξαφανισμένοι. Θα μας ακούσουν, θέλουν δε θέλουν. Καλούμε όλους τους εργαζόμενους τις επόμενες ημέρες (αυτή και την επόμενη εβδομάδα) να μη μετακινηθούν μακριά από την έδρα τους, να παραμείνουν σε ετοιμότητα, να παρακολουθούν τις ενημερώσεις του Συλλόγου και να στηρίξουν δυναμικά τις κινητοποιήσεις που θα οργανώσει ο Σύλλογος.
 
 
 
ΔΕ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ - ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ - ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ -
 
 
Ή ΑΥΤΟΙ Ή ΕΜΕΙΣ
 
 
 
 
ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ -
ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ -
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ "ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ" ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ