Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

 



ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΒΟΛΗ, ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗ


ΝΑ ΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΗ ΣΙΤΙΣΗΣ 
ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ 04/04/2024, 
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΡΙΤΗ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΩΡΑΡΙΟΥ (7:00 πμ) ΕΩΣ ΤΙΣ 12:00, 
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ - ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΩΡΑ 7:00 πμ 


Συναδέλφισες, Συνάδελφοι,

- Δεν χρειάζεται να πείσουμε κανένα εργαζόμενο για την ελεεινή κατάσταση που βρίσκεται καθένας μας οικονομικά και τον αρνητικό αντίκτυπο που έχει αυτό στην καθημερινή ζωή μας.

- Δεν χρειάζεται να πείσουμε κανένα εργαζόμενο ότι η Κυβέρνηση έχει κηρύξει ανοιχτό πόλεμο εναντίον του κόσμου της εργασίας και φυσικά εναντίον μας.

- Δεν χρειάζεται να πείσουμε κανένα εργαζόμενο ότι αυτός ο πόλεμος έχει μεταφερθεί και στο δικό μας Οργανισμό, από τους πολιτικά διορισμένους Διοικητές, οι οποίοι παίρνουν "άριστα" από την Κυβέρνηση και πριμοδοτούν το βιογραφικό τους, όσο πιο σκληροί και επιθετικοί γίνονται εναντίον μας σε αυτό τον "πόλεμο".

- Δεν προσπερνάμε το γεγονός ότι οι Διοικητές του Οργανισμού στα λόγια μόνο αναγνωρίζουν και αποδέχονται ότι η οικονομική κατάσταση μας έχει ξεπεράσει προ πολλού τα όρια του υποφερτού, αλλά με τις πράξεις τους άλλα δείχνουν. Μόνο που τα λόγια δεν τρώγονται! 
Πώς θα μπορούσαν φυσικά να πουν κάτι διαφορετικό, όταν οι Έλληνες βρίσκονται δεύτεροι από το τέλος στην Ευρωπαϊκή Ένωση, μετά τη Βουλγαρία, σε επίπεδο φτώχειας;  
Εν τούτοις, επιλέγουν να ενεργούν σαν "σκληροί διαπραγματευτές" εκ του ασφαλούς και να αρνούνται την άμεση χορήγηση της παροχής, την οποία τίποτα δεν τους εμποδίζει να την καταβάλλουν αμέσως. 

- Δεν το κάνουν αν και ξέρουν πολύ καλά ότι με την αδικαιολόγητη χρονοτριβή τους, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χαθεί η παροχή για το 2024.  Δεν τους νοιάζει;

Δεν ξεχνάμε ότι ποτέ δεν μας χάρισαν κάτι και όποιο δικαίωμα έχουμε εξασφαλίσει, το έχουμε καταφέρει με αγώνα. Το ίδιο καλούμαστε να πράξουμε και τώρα!

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να συμμετέχουν και να στηρίξουν μαζικά τη στάση εργασίας που προκηρύσσουμε την Τρίτη 2 Απριλίου από την έναρξη του ωραρίου (7:00 πμ) έως τις 12:00 το μεσημέρι. Καλούμε τους εργαζόμενους σε συγκέντρωση περιφρούρησης στην Κεντρική Υπηρεσία του Οργανισμού από την έναρξη της στάσης εργασίας, προκειμένου να απαιτήσουμε από το Διοικητικό Συμβούλιο να πάρει απόφαση για τη χορήγηση της διατακτικής σίτισης σύμφωνα με την εισήγηση της υπηρεσίας

Ζητάμε από το Διοικητικό Συμβούλιο να αποφασίσει για το θέμα 
σύμφωνα με αυτό που αποδεδειγμένα και αντικειμενικά μπορεί να πράξει εδώ και τώρα, 
αφουγκραζόμενο τις ανάγκες των εργαζόμενων, τους οποίους πρέπει να σεβαστεί.
Όχι σύμφωνα με ανέξοδες τακτικές που ζημιώνουν τους εργαζόμενους! 

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ, ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ, ΔΙΚΑΙΩΝΟΜΑΣΤΕ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ