Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020

ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/10/2020

 Η ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης μετατίθεται την Παρασκευή 23/10/2020, ώρα 10:30. 


Στην Αθήνα ισχύει ότι η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο ΞΕΝΟΦΩΝ, Αχαρνών 340. Οι κανόνες τήρησης των μέτρων προστασίας για τον COVID19 τηρούνται στο ακέραιο. Η αίθουσα διαθέτει πλήρη φυσικό φωτισμό και αερισμό. Όλοι θα φέρουν μάσκες καθόλη τη διάρκεια της συγκέντρωσης και θα κάθονται ανά τέσσερις σε τραπέζια με απόσταση τουλάχιστον 2 μέτρα μεταξύ τους. Σε αντισηπτικά θα έχουν πρόσβαση όλοι. Η συμμετοχή μας είναι σημαντική - Πειθαρχούμε στα μέτρα προστασίας - Οι ευπαθείς μπορούν να ζητήσουν τη σύνδεσή τους διαδικτυακά.

Όλοι όσοι επιθυμούν να συνδεθούν πρέπει ΕΓΚΑΙΡΩΣ να ενημερώσουν το Σύλλογο ή στο μέιλ syllego.dimitra@gmail.com ή απαντώντας στο παρόν και να δώσουν email στο οποίο επιθυμούν να πάρουν πρόσκληση για τη σύνδεση ή με τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο και τη Γραμματέα του Συλλόγου. Παρακαλούνται οι συνάδελφοι που μπορούν να βρίσκονται στον ίδιο χώρο, να παρακολουθήσουν και να συμμετέχουν στη συνέλευση με την ίδια σύνδεση. Συνδέσεις μπορούν να γίνουν έως 100!

Αποστέλλουμε τον οικονομικό απολογισμό, ο οποίος θα αναλυθεί λεπτομερώς από τους ταμίες του Συλλόγου στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης.
Αποστέλλουμε επίσης ενημερωτικό φυλλάδιο για την τηλεργασία, ιδωμένο από την πλευρά των εργαζόμενων, το οποίο είναι σημαντικό να μελετήσουμε, καθώς το θέμα θα απασχολήσει κάθε εργαζόμενο στο παρόν και στο μέλλον.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ