Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

30.8.2013

 Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου συνεδρίασε σήμερα με θέμα την αξιολόγηση και αποτίμηση της υφιστάμενης κατάστασης τόσο στον Οργανισμό, όσο και γενικότερα και συζήτησε το σχεδιασμό των επόμενων κινήσεων, με επίκεντρο την ειλημμένη απόφαση για διοργάνωση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μελών του.

Το ΔΣ χαιρετίζει όλους τους εργαζόμενους που στήριξαν την επιτυχημένη απεργιακή κινητοποίηση της Τετάρτης 28.08.2013, οι οποίοι δήλωσαν με τον πιο αδιάψευστο τρόπο - την απεργία - ότι και αποφασισμένοι είναι και αγωνιστικό πνεύμα διαθέτουν.

Η κινητοποίηση - προειδοποιητική απεργία και παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο - ήταν μαζική και έστειλε καθαρό μήνυμα  ότι παρά τη μακρόχρονη οικονομική και όχι μόνο εξουθένωσή μας, δε λυγίζουμε και δε θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια και στη συνέχεια. Ούτε μπροστά στον επισυμβαίνοντα στραγγαλισμό του Οργανισμού, ούτε στη σφαγή των απολύσεων που ακολουθεί σε άμεσο χρόνο.

Και μπορούμε να πούμε μετά λόγου γνώσεως, ότι το μήνυμα πήγε στον παραλήπτη!

Παρόλα αυτά, ο αγώνας μας δε σταματάει εδώ. Όσον αφορά το πρόβλημα της χρηματοδότησης του οργανισμού, το ΔΣ εκτιμά ότι ο νέος, πολλοστός κύκλος παρεμβάσεων πολιτικών ή άλλων, που βρίσκεται σε εξέλιξη κατά δήλωση της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΑΑΤ και της Διοίκησης, δεν επιτρέπει από μέρους μας, οποιαδήποτε αφελή αισιοδοξία και εφησυχασμό. Από 'δω και μπρός κάθε αναβολή ενεργοποίησής μας, συγκαταλέγεται στη συνευθύνη.

Για τους λόγους αυτούς το ΔΣ συγκαλεί

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013, ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ 
ΤΟΥ ΥΠΑΑΤ, ΑΧΑΡΝΩΝ 2.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΥΣ, ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ.

Ο Σύλλογος θα μισθώσει πούλμαν το οποίο θα διατρέξει την Ελλάδα από τα βόρεια ως την Αθήνα, προκειμένου να μετακινηθούν οι εργαζόμενοι.

Υπεύθυνοι συντονιστές, για συμμετοχές:

Θεσσαλονίκη: Νίκος Μπάντιος, Ιωάννα Ζτάλιου, Άγγελος Ζορζοβίλης
Αθήνα: Ανδρέας Τσούρος, Τάνια Κασσιώτη


ΥΓ: Θα ακολουθήσει αναλυτικό πρόγραμμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ